Ako to u nás funguje?

16.05.2016 20:51

Ak máte doma psíka, ktorý má problém s plachosťou, agresiou, venčenie je pre vás stres a nezvládate sami riešiť jeho problémové správanie, neváhajte ma kontaktovať mailom alebo telefonicky- som tu pre Vás od pondelka do nedele, na telefóne od 10:00 do 18:00 . V prípade ak sa nebude dať poradiť cez internet alebo telefonicky, dohodneme si spoločnú lekciu . Nakoľko je pri riešení problémového správania potrebné, aby bol pes v jemu prirodzenom prostredí, chodím kvôli psíkom po celom Slovensku, nemusíte tak seba ani svojho miláčika stresovať cestovaním a cudzím prostredím, v ktorom sa správanie psa naplno neprejaví.

 

 

 

Priebeh lekcie

Do pozornosti chcem hneď na úvod zdôrazniť, že lekcia trvá tak dlho ako je potrebné- nemám hodinovú sadzbu a budem s vami a vašim psom kým nevyriešime vaše problémy. Priemerne trvá lekcia 2-4 hodiny, závisí to od vašej zvedavosti, šikovnosti a od ochoty vášho psíka. 

Počas lekcie  pozorujem vašu komunikáciu so psom, jeho správanie, reakcie, signály ktoré laik nezachytí. V priebehu celej lekcie vám vysvetlím základné princípy psieho správania, to, prečo vás pes neposlúcha, prečo reaguje tak ako reaguje a vyberieme riešenie, ktoré bude vám aj vášu psovi vyhovovať.  Idem k vám na to, aby som vám povedala čo robíte zle a ukázala, ako to robiť správne, aby ste boli pre psíka zrozumiteľný.  Musíte si však uvedomiť, že pes sa narodil ako nepopísaný list aj pôsobením človeka si získal nežiadúce správanie. Aby pes zmenil svoje správanie, je nevyhnutné zmeniť prístup a naučiť sa POČÚVAŤ svojho psa- výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Počúvať však neznamená prisposobovať sa.

 

 

 

 

 

 

Pokiaľ vás zaujíma niečo viac, neváhajte nám napísať na pespohodak@centrum.sk alebo zatelefonovať na číslo 0940831688