Fenka z reťaze

18.11.2015 09:57

Bony je dvoročná fenka nemeckého ovčiaka. Celý svoj život prežila na reťazi u nevyspytatelného alkoholika, ktorý sa o ňu nestaral. Ako sa to na nej podpísalo?

Predstavnte si úplne asociálneho psa, ktorý nevie čo je to krik, trest, pochvala, milé slová, pohladenie, nepoznala psy a nevedela ako sa k nim správať, išla zadrhnúť všetko čo sa hýbalo. Jačala, štekala, ziapala v každej situácii, hysterčila, blokoval na vodítku, ťahala viac ako kôň. Normálny človek ktorý takého psa nevidel a nevie čo prežil by si myslel svoje...

S Bony to šlo veľmi pomaly, ťažko sa učila novým veciam no nakoniec sme sa dohovorili...Naučila sa tolerovať naše psy, prestala riešiť kozy, načila sa behať pri bicykli a pár základných povelov. Nakoniec našla skvelé využitie a uplatnila sa pri strážení firmy, kde si ju nevedia vynachváliť. Od začiatku som jej hladala niečo podobné nakoľko som vedela že to bude pre ňu najvhodnejšie, nakoniec sa aj podarilo :) Má okolo seba milých, starostlivých ľudí ktorí majú zvieratá naozaj radi.  Bony sa umiestnila 23.12.2015, tak strávila Vianoce ,,doma,, .